VAŽNI DATUMI

Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vam poželimo dobrodošlicu na 4. Međunarodni kongres "Tehnologija, kvalitet i bezbednost hrane" i 18. Međunarodni simpozijum "Tehnologija hrane za životinje" koji se zajedno održavaju od 23. do 25. oktobra ove godine u Novom Sadu, a u okviru događaja FoodTech2018. Kongres koji se već tradicionalno održava svake druge godine, ima za cilj da predstavi najnovija naučna saznanja, omogući individualnu i institucionalnu međunarodnu saradnju i umrežavanje i predstavljanje naše zemlje i njene tradicije obogaćene mirisima i ukusima lokalne hrane.
Hrana je naša suštinska potreba, obezbeđuje nam unos hranljivih sastojaka ali uživanje tokom konzumacije. U društveno odgovornom svetu, cilj svih koji učestvuju u kreiranju hrane i hrane za životinje je da kroz hranu obezbede dobro zdravlje i dug život, zaštite životnu sredinu, smanje siromaštvo i pre svega, utiču na zadovoljstvo potrošača. Inovacije i inovativni trendovi u tehnologiji hrane i hrane za životinje su jedan od načina da se ispune svi ovi zahtevi i ovaj svet učini boljim mestom za život.

Zbog toga, inovacije su jako važne

Dr. Olivera Đuragić, predsednik kongresa


FINS je jedan od vodećih istraživačkih instituta u oblasti tehnologije hrane i hrane za životinje kao i širenja znanja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

PODRŽITE OVAJ DOGAĐAJ

Pozivamo vas da podržite ovaj značajan događaj time što ćete biti naši sponzori i na taj način demonstrirati važnost partnerstva između nauke i privrede.

REGISTRACIJA SPONZORA